Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги суддів, яким у межах кваліфікаційного оцінювання необхідно складати іспит

24 травня 2024, 14:06

З метою проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді або у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення 22 травня 2024 року Комісією затверджено в нових редакціях програми іспитів і таксономічні характеристики анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів з урахуванням змін у законодавстві.

Із вказаними документами можна ознайомитися в рубриці «Програми іспитів і таксономічні характеристики тестувань» підрозділу «Оцінювання» розділу «Діяльність» офіційного вебсайту Комісії або за посиланнями:

  1. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді кримінальних справ, і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді кримінальних справ.
  2. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді цивільних справ, і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді цивільних справ.
  3. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих господарських судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих господарських судів.
  4. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих адміністративних судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих адміністративних судів.
  5. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду кримінальних справ і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду кримінальних справ.
  6. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду цивільних справ і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду цивільних справ.
  7. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних господарських судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних господарських судів.
  8. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних адміністративних судів і Таксономічна характеристику анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних адміністративних судів.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України