Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

31 травня 2024 року ВС проведе Міжнародну науково-практичну конференцію «Україна на шляху до євроінтеграції: ефективне управління державною власністю як інструмент відновлення економіки України. Місія та візія господарської юрисдикції»

24 травня 2024, 13:36

З нагоди 33-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів 31 травня 2024 року Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду спільно з проєктом Спеціального представника Головування ОБСЄ – Координатора проєктів в Україні «Підтримка Верховного Суду та вищих судів у реалізації судової реформи та забезпеченні доступу до правосуддя в умовах війни», Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва, проєктом Ради Європи «Підтримка судової влади України в умовах війни та післявоєнного періоду», проєктом Європейського Союзу «Право-Justice» проводитиме Міжнародну науково-практичну конференцію «Україна на шляху до євроінтеграції: ефективне управління державною власністю як інструмент відновлення економіки України. Місія та візія господарської юрисдикції».

Мета заходу – обговорення актуальних питань щодо:

  • реформування корпоративного управління державним сектором економіки;
  • корпоратизації державного майна;
  • процедури банкрутства державних підприємств в Україні в контексті виконання рішень ЄСПЛ;
  • забезпечення конкурентних засад економіки;
  • стану правового регулювання публічних і оборонних закупівель;
  • захисту прав іноземних інвесторів тощо.

За результатами роботи конференції буде видано збірник тез доповідей та матеріалів учасників заходу. Запрошуємо всіх, хто цікавиться заявленою тематикою, долучитися до змістового наповнення збірника.

Для забезпечення його своєчасного формування тези доповідей потрібно подати до 7 червня 2024 року на електронну адресу: ros@supreme.court.gov.ua.

Вимоги до оформлення тез – за посиланням: https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/rizne/Zrazok_oformlennia_tez.pdf.

Верховний Суд